avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... avem chitanta de mana de la vremea aceea si vrem act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

avem chitanta de mana de la vremea aceea si vrem act de vanzare cumparare pe numele nepotului

Buna seara
Bunicul meu are chitanta de mana "la actele casei" si acum vrea sa o lase pe numele meu vreu sa fac o procura (imputernicire) pe numele meu, asta sa pot face eu actele fara al plimba prin tot Bucurestiul, aveti idee cat ma costa asta, cine o poate face, cat dureaza dupa care as vrea sa fac actele pe numele meu cat ma costa in mare si cat dureaza sau alte soluti.

Va multumesc. Adrian
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 20:23, 8 Februarie 2010
Daca nu veti urma sfaturile primite putem sa o tinem asa pana cand sansele se vor anula in totalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de la bunic, va rog ajutati-ma sau indrumati-ma ContSters52993 ContSters52993 Buna seara Bunicul meu are chitanta de mana \"la actele casei\" si acum vrea sa o lase pe numele meu vreu sa fac o procura (imputernicire) pe numele meu, asta ... (vezi toată discuția)
Trecerea unei case pe nume...dar proprietarul nua re act de vanzare cumparare ioana_2 ioana_2 am nevoi de ajutor..vreau sa trec casa bunicilor pe numele meu,dar tin sa precizez ca nu este trecuta pe numele lor, acestia nu au un act de vanzare ... (vezi toată discuția)
Pe numele cui se obtine titlul de proprietate dupa uzucapiune? izabela_25 izabela_25 Sunt unul dintre cei 3 mostenitori ai unui teren de 300m si o casa in bucuresti, care a apartinut bunicului, dar acesta are doar o chitanta de manadin 1949 cu ... (vezi toată discuția)