avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna. Nu vreau să semnez noul contract educațional ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna. Nu vreau să semnez noul contract educațional ca parinte, ...

Buna. Nu vreau să semnez noul contract educațional ca parinte, mai ales ca te obliga, daca nu, primesti amenda.
Are si multe articole dubioase, poate ati auzit ca sa vorbit despre asta..
Ce pot face sa nu fiu in nici un fel constransa sa semnez acest contact, si nici sa sune repercursiuni asupra mea sau copilului meu?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
daisy_florin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alecssimon , utilizator 01:29, 26 Septembrie 2024
Modificările ulterioare dupa 2004 la alea se refera. La data semnării el arata intr-un fel. Dacă se mai schimba ceva oe undeva, veti semna la anul alt regulament
Intelegeti insa ca trebuie s respectam legile. Ca legile, atunci cand se schimba, noi nu ramanem sa respectam forma veche.
Asadar, desi nu vad nicio problema in articolul mentionat de dv., acesta spunand doar ca in contract sunt inserate dispozitiile unor legi, trebuie sa realizam ca daca aceste legi se vor schimba, noi va trebui sa respectam forma noua, fie ea inserata sau nu in contract.
Daca acest aticol ar lipsi, noi toti ar trebui sa respectam oricum dispozitiile din acele legi. Cu toate modificarile de pana azi si cu toate modificarile care va sa vina.
De fapt statul vrea sa fim constienti ca trebuie sa respectam legile. Este de ajutor ca sunt enumerate acolo o parte dintre ele, asa incat, daca vrem sa facem demersuri pentru conditiile din scoli etc., ne putem folosi de acele legi ca sa cautam ce drepturi avem si cum le putem folosi.

Oricum, si Codul civil trebuie respectat cu toate modificarile lui. Si urbanismul local. Si Regulamentul rutier. Nu ne luam carnetul si stabilim ca vom respecta legea in forma in care era la data la care am luat noi carnetul. Ca asa vrem noi. Nu, toti respectam legea in forma in care este ea in vigoare. Chiar daca, asa cum spunea gi-jane, cred ca articolul se refera la modificarile de pana la data semnarii. Insa nu face nicio diferenta, tot va trebui sa respectam mereu forma actuala a legii.
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2024
Liliana Gradinaru, Avocat
Poate ajuta o postare pe FB a dl Avocat Piperea:
[ link extern ]

daisy_florin a scris:

Buna. Nu vreau să semnez noul contract educațional ca parinte, mai ales ca te obliga, daca nu, primesti amenda.
Are si multe articole dubioase, poate ati auzit ca sa vorbit despre asta..
Ce pot face sa nu fiu in nici un fel constransa sa semnez acest contact, si nici sa sune repercursiuni asupra mea sau copilului meu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog să îmi spuneți dacă nu semnez acel contract ... Lupei Luminița Lupei Luminița Bună ziua! Vă rog să îmi spuneți dacă nu semnez acel contract educational este legal sa primesc amendă? Cum pot justifica această problemă pentru a nu ... (vezi toată discuția)
Modificari contractului de educational? b74sgm b74sgm Buna ziua. Va rog sa mi spuneti daca se pot aduce modificari contractului educational? Multumesc. (vezi toată discuția)