avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... am o nelamurire ! am castigat doua procese(fond si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

am o nelamurire ! am castigat doua procese(fond si apel) cu asociatia ...

am o nelamurire !
am castigat doua procese(fond si apel) cu asociatia de proprietari,decizie definitiva. cheltuieli de judecata 5000 lei castigate. asociatia nu are cont bancar.daca pun executorul pe ei , ii poate obliga in vreun fel sa plateasca? si cum? am intrebat avocat si mi a spus ca nu prea are cum,daca nu vrea administratorul sa le puna la intretinere. ..asociatia poate face si cont bancar dar degeaba daca nu pun banii acolo.
Cel mai recent răspuns: Axax , utilizator 11:28, 16 Septembrie 2024
Cred ca procedează in felul următor....administratorul încasează banii,ii tine in casa,ii vin facturile pe adresa lui si le plateste cash

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar asociație proprietari wazz wazz Membrii asociației proprietari refuza sa isi dea acordul pentru un cont bancar motivând ca e costisitor Cum pot fi obligați sa aibă cont bancar ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari gmancila gmancila Buna ziua! Imi cer scuze daca topicul nu va ajunge la sectiunea \"asociatii de proprietari\". Sunt proprietara unui imobil si intampin probleme cu plata ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator bloc dana4max dana4max Datorita neînțelegerilor cu administratorul de bloc și pentru ca nu își îndeplinește funcțiile pe care le are, am dori să îl schimbăm. Cum se poate ... (vezi toată discuția)