avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CITAREA PRIN PUBLICITATE ART.95 C.PR.CIV.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CITAREA PRIN PUBLICITATE ART.95 C.PR.CIV.

va rog mult sa ma lamuriti si pe mine cine face citarea prin publicitate conf art. 95 cod procedura civila??? eu ca si creditor sau instanta????
art. 95 (2) specifica: citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei, se publica in M.Of si intr-un ziar de larga circulatie.........creditorul trebuie sa le publice????
Cel mai recent răspuns: anca_diana , utilizator 17:04, 22 Noiembrie 2006
eventual solicita un termen mai lung
am facut-o de oaie,
m-am dus la termen dar cu copie de pe dovada citarii prin publicitate, nu cu ziarul in original, instanta mi-a dat termen scurt sa depun fila de ziar in original, eu am intrat in Concediu medical si nu m-am putut prezenta la termen, credeti ca se suspenda,????
daca da, cer repunerea pe rol?? tre' sa fac copie de pe cm sa dovedesc imposibilitatea de prezentare la termen??
mai intai mergi si vezi ce scrie in incheierea de sedinta si nu te mai framanta:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie prin publicare in ziar robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Mi s-a pus in vedere de instanta sa efectuez procedura de citare cu partea adversa prin publicarea citatiei intr-un cotidian de larga circulatie. In ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cu citarea conform art 95 cod procedura civila???? OANA GORAN OANA GORAN va rog mult sa ma lamuriti si pe mine cine face citarea prin publicitate conf art. 95 cod procedura civila??? eu ca si creditor sau instanta???? art. 95 (2) ... (vezi toată discuția)
Indeplinirea citarii prin publicitate-conditii ramona74 ramona74 avem termen in data de 21 .03.2012 pentru o mostenire, termen pt care judecatorul a solicitat sa facem demersurile necesare îndeplinirii procedurii de citare ... (vezi toată discuția)