avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pârâtul în procesul de divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pârâtul în procesul de divorț

Bună ziua, vreau să vă rog să-mi spuneți dacă pârâtul intr-un proces de divorț poate să explice in instanță cum au stat lucrurile sau poate să facă asta doar prin întâmpinare? Întreb asta pt ca in întâmpinare nu scri decât câteva cuvinte dar poate vrei sa explici mai multe fapte. Multumesc.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Puteți scrie n memorii/concluzii scrise în care puteți preciza varianta dvs.

Se pot scrie și întrebările pt interogatorul reclamantului tot în întâmpinare? Multumesc

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti scrie și 30 de pagini în întâmpinare.
Însă, contează relevanta și probele mai ales.

Întâmpinarea este o apărare tehnica pe care o fac avocatii căci are specific juridic.

Ce ati depus deja, poate fi folosit și împotriva dvs.
De aceea, oamenii apelează la avocat de la începutul procesului sau măcar sa le redacteze întâmpinarea directoare în apărare.

București 2024
Vedeți ce înseamnă să nu va angajați av..Indiferent ce studii aveți,ce capacitate intelectuala,chiar dacă ați reuși da memorati codurile tot nu folosește la prea mult..Nu cred ca se gândescte cineva sa își pună singur o plomba sau sa își facă un costum dar la drept pt ca e vorba de cuvinte/texte legale oamenii cred ca dacă le citesc e si înțeleg..Prin interogatoriu se urmărește o mărturisire spontana datorita întrebărilor bine ticluite.,Daca le scrieți înainte de termen și partea adversa le afla unde mai e surpriza?(exceptia o face interogatoriul persoanei juridice).Interogatoriu se depune în ziua procesului de parte sau de av ,la termenul stabilit pt administrarea acestei probe...

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Vedeți ce înseamnă să nu va angajați av..Indiferent ce studii aveți,ce capacitate intelectuala,chiar dacă ați reuși da memorati codurile tot nu folosește la prea mult..Nu cred ca se gândescte cineva sa își pună singur o plomba sau sa își facă un costum dar la drept pt ca e vorba de cuvinte/texte legale oamenii cred ca dacă le citesc e si înțeleg..Prin interogatoriu se urmărește o mărturisire spontana datorita întrebărilor bine ticluite.,Daca le scrieți înainte de termen și partea adversa le afla unde mai e surpriza?(exceptia o face interogatoriul persoanei juridice).Interogatoriu se depune în ziua procesului de parte sau de av ,la termenul stabilit pt administrarea acestei probe...

Dar daca depun cateva întrebări pt interogatoriu in întâmpinare mai pot depune alte întrebări pt interogatoriu în ziua procesului?
Sunteti fabulos..Ce v am scris eu și ce înțelegeți dvs..Prin intampinare se propun probe nu se face o lista cu întrebări.Succes!

Alte discuții în legătură

Proces divort ContSters74221 ContSters74221 stimati juristi! va rog sa ma ajutati cu explicatii despre un proces de divort in care eu am calitatea de parat.relatez mai jos evolutia procesului: in ... (vezi toată discuția)
Pot propune proba cu interogatoriul agentului constatator? ContSters83715 ContSters83715 pentru a solicita proba cu interiogatoriu si aducerea politistului doresc sa stiu: daca judecatorul in aduce pe politist il aduce la termenul viitor si atunci ... (vezi toată discuția)
Divort summergiulia summergiulia Sunt casatorita din anul 1990,in anul 1994 in luna aprilie am dat nastere unui copil.Din luna martie a aceluiasi an,inainte de nasterea copilului,sotul meu a ... (vezi toată discuția)