avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pe ce baza desfacere cim??
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pe ce baza desfacere cim??

directorul unei sc vrea sa desfaca disciplinar cim al unei salariate (bucatareasa) ca a pus mancarea cuvenita soferilor aceleiasi unitati in pungi de culoare neagra si nu alba sau transparenta asa cum prevede regulamentul. fata recunoaste ca stie care sunt prevederile regulamentului dar nu avea in bucatarie pungi la ora la care trebuia sa predea pachetele cu mancare soferilor, drept pentru care a folosit saci menajeri, mici negri si a pus mancarea.
pentru aceasta abatere grava se propune desfacerea cim
ce ziceti.
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 18:07, 29 Octombrie 2006
da ai dreptate si nu fac nimic daca nu scrie la lege, nu vreau sa-mi risc cariera din cauza lor...............
sunt curioasa doar daca mai exista si in alte institutii astfel de probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputatie + desfacere disciplinar -urgent eujad eujad am 3 salariati chemati la convocare ptr lipsa nejustificata carburant. Conducerea vrea sa le si imput suma si sa le desfac contractul disciplinar . Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara Ramona24 Ramona24 Buna ziua. ART. 249 alin.2din Codul Munciispuneca- Pentru aceeasi abatere disciplinara se poate aplica numai o singura sanctiune. In concret daca de ex. pt ... (vezi toată discuția)
Desfacere cm pentru absente nemotivate roiban roiban Buna ziua. Intrebarea mea este: daca un salariat absenteaza nemotivat ( nu mai vrea sa vina la servici si a plecat in alta localitate) iar in Regulamentul ... (vezi toată discuția)