Buna ziua. Notificarea a fost trimisa pe numele meu, dupa decesul tatalui. Mama a decedat in 2021, tata a continuat cu contractul, el decedand in februarie anul acesta. Notificarea a fost trimisa in martie 2024, si mi se solicita sa evacuez in 15 zile si sa platesc datoriile acumulate pt chirie, conf art 1807 si art 1832 al 1 cod civil.
Eu, am fost la primarie, unde, am fost instiintat de datoriile acumulate, mi s a dat un grafic cu platile, asa am vazut de cand nu s a platit,si mi s a explicat ca pot sa preaiu contractul cu tot cu datorii, si nu am fost de acord. Ideea este ca dansii au ajuns in localitatea respectiva pe vremea raposatului si au primit acea locuinta de serviciu. Ei au ingrijit, au facut modificari, apa, canalizare, fantana, centrala, baie, imprejmuiri cu gard, au ingrijit tot spatiul si l au modernizat, inclusiv, cabinetul medical,unde mama a profesat medicina. Ulterior, prin 2010, cred, li s a pus chirie.
In urma notificarii, am adunat hainele tatei, si am eliberat. Am predat cheile la primarie, nu a venit nimeni pana atunci sa vada ceva...baia am lasat o acolo, bucataria la fel, parchet, geamuri doar nu m am apucat sa vandalizez.
Acum, am primit aceasta actiune...cam asta e tot..eu, am locuit acolo, am ingrijit o pe mama( sapte ani in pat,tata prob oncologice+ dementa, pt care primea indemnizatie de la primarie, de oprox 6 luni) insa domiciliul il am din 2019, in alta parte.
Intrebarea mea este, cum pot sa ma apar? Conform contractului, ei trebuiau sa actioneze la 2 luni de neplata.... au trecut ani.... oare au asteptat sa se acumuleze atatea datorii??
Imi cer scuze daca nu m am exprimat corect, sau daca am plictisit cu povestea..
Va multumesc!
gi-jane2 a scris:
Asa v-a numit primăria, nu? ca și cum ati fi făcut contract cu parintii, nu neapărat scris, ca și cum ati fi beneficiat, ori ziceti ca nu ati locuit în perioada respectiva.
Si totusi, cine q locuit după decesul parintilor ?