avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract comision vizionare cu agentiile imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract comision vizionare cu agentiile imobiliare

Buna ziua,
De curand am vizionat cu o agenta o casa situata intro localitate alaturata celei specificata initial pe contractul de vizionare. Numele proprietarului nu este trecut corect in fisa(o litera este gresita).
daca voi cumpara aceasta casa agentia ma poate obliga sa achit comisionul?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: DANUBANU , utilizator 09:54, 17 Februarie 2010
Dupa ce am semnat in fisa de vizionare au trecut la aceeasi rubrica si localitatea in care este casa care vreau sa o cumpar pentru ca au aflat de la proprietar de intentia mea. Eu consider ca nu am de ce sa platesc deoarece nu am semnat pentru aceasta casa, am semnat pentru cealalta casa.
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vizionare agentie imobiliara mirellac mirellac Buna seara! Impreuna cu sotul meu am mers sa vizionam un apartament prin intermediul unei agentii imobiliare.Eu am fost cea care a semnat contractul de ... (vezi toată discuția)
Am gasit un apartament de vanzare print-un agent imobiliar si ... Matei Labra Matei Labra Am gasit un apartament de vanzare print-un agent imobiliar si am semnat un contract de intermediere imobiliara pentru acel apartament, comision ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare agentie imobiliara andyutza andyutza Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament pe care l-am vizionat cu ajutorul unei agentii imobiliare. Pentru vizionarea acestui apartament am semnat un ... (vezi toată discuția)