avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DACA AM O FIRMA INAINTEA CASATORIEI SI INCASEZ BANI IN ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DACA AM O FIRMA INAINTEA CASATORIEI SI INCASEZ BANI IN FIRMA ...

DACA AM O FIRMA INAINTEA CASATORIEI , SI INCASEZ BANI IN FIRMA FARA FACTURI SOTIA FACE PARTE
Cel mai recent răspuns: RAVAL SL , utilizator 12:32, 30 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc pentru corectie. Inseamna atunci ca intr-o familie ar trebui ca ambii soti sa fie actionari, doar asa s-ar bucura fiecare de rezultatul muncii pe firma prin divident. In caz ca numai un sot este actionar, acesta munceste pentru sine sub comunitate de bunuri pina la succesiune. Sincer nu mi se pare echitabil, dar unde-i lege nu-i tocmeala.......
tot ceea ce sa incasat in firma a fost prin contracte de colaborare cu alte firme sau alte persoane fizice , fara facturi , investitiile au fost facute doar cu bani firmei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La partaj soția are dreptul la dividende din firma soțului? Rofimet Rofimet Buna ziua, soțul asociat unic in firmă înființată înainte de căsătorie.Prin diverse artificii in timpul căsătoriei cumpără mașină pe ... (vezi toată discuția)
Divort George2007 George2007 Buna ziua, Va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: Vreau sa divortez, dar am o firma actele firmei au iesit de la ORC inainte cu aprox o ... (vezi toată discuția)
Dividentele=bunuri comune? maricica_nistor@yahoo.com maricica_nistor@yahoo.com Detin o societate de innaintea casatoriei. Dupa casatorie, dividentele obtinute devin bunuri comune? Multumesc. (vezi toată discuția)