avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In conditiile in care un pensionar continua ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In conditiile in care un pensionar continua activitatea cu contract ...

In conditiile in care un pensionar continua activitatea cu contract de munca pe perioada nedeterminata (se achita toate taxele si impozitele aferente), de ce aceasta perioada nu este luata in considerare pentru calcularea punctelor de stabilitate?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 10:09, 5 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ei, prin anii '90 bugetul de stat se tot "împrumuta" din fondurile de asigurări sociale. :)
Sistemul aduce foarte mult cu o schema Ponzi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu-mi este clar de ce nu am primit puncte de stabilitate pentru ... Speedie Speedie Nu-mi este clar de ce nu am primit puncte de stabilitate pentru anii lucrați si pentru caream contribuit după ce am ieșit la pensie. Nu am ieșit la pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon 2 georgetag georgetag as dori sa ma lamuriti in legatura cu pensiile private: -care sunt termenele limita de inscriere, - de cand a intrat in vigoare, -care este dobanda la ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de recalculare,in care sunt specificati 37 ... Florry1967 Florry1967 Am primit decizia de recalculare,in care sunt specificati 37 de ani vechime in munca,ultimii 12 au fost dupa iesirea pe pensie.Mi s au dat 80 lei la ... (vezi toată discuția)