avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, De aproximativ 3 ani ma suna de la compania ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, De aproximativ 3 ani ma suna de la compania ACOD, ...

Buna ziua,

De aproximativ 3 ani ma suna de la o companie de recuperare debite, cu privire la o datorie ce eu n-am facut-o niciodata.
Stiu ca legal e prescrisa, le-am comunicat deja ca nu am datoria respectiva si chiar daca o aveam s-a prescris, insa ei insista cu telefoane continuu.

Ce metoda legala as avea sa ii opresc din a ma contacta?
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
La fel patesc si eu cu cei de la Provident. Ma suna saptamanal si ma intreaba daca eu sunt X , daca eu sunt Y , si de ce nu platesc ratele... Le- am spus cine sunt si ca am numerele de telefon de douazeci si cinci de ani la Orange si cinci la Digi , dar nu vor sa inteleaga, I-am amenintat cu actionarea in instanta si degeaba. Am blocat vre-o trei numere de telefon, dar suna dupa altele. Un sfat ? Multumesc.
Chemați-i în judecată, cereți daune morale.
Nu spune ca sunt daune morale doar il enerveaza pe user.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anik233 anik233 din 2003 trebuia sa platesc 60 de lei la orange...am ajuns la eos ksi de atunci si am ajuns la 10 mil lei vechi....am platit in 2008 200 de lei si din motive ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante c79 c79 Bunaziua , am si eu o problema cu cei de la eosksi . Am avut un abonament la Orange incheiat in anul 2004 , iar in anul 2005 imi amintesc ca mi-au inchis ... (vezi toată discuția)
Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)