avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Website impartit in 2
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Website impartit in 2

Buna ziua,

As dori sa intreb daca un website care se afla in proprietatea unei firme poate fi "impartit" 50% cu o persoana fizica si sub ce forma se poate face asa ceva? Ce fel de contract este necesar si cum se poate specifica ca toate veniturile acelui site vor fi impartite intre cele 2 entitati?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ioanapopescu , utilizator 12:05, 11 Februarie 2010
Multumesc pentru raspuns. Pe mine ma intereseaza dreptul asupra orice: adresa, domeniu, informatii, tot ce tine de un site.Nu stiu exact ce trebuie specificat de accea am pus o intrebare pe un forum avizat.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online 4reall 4reall rBuna ziua asi vrea sa ma lamuriti intr-o chestie.Impreuna cu un prieten vreau sa imi ma asociez sa ne deschidem un magazin virtulal>inca nu amvem firma dar in ... (vezi toată discuția)
Clauza abuziva rackem97 rackem97 Buna ziua, Clauze abuzive - https://ec.europa.eu/consumers/odr/reso ... ses_en.pdf În anul 2014, am înregistrat un domeniu printr-o companie terta, ... (vezi toată discuția)
Domeniu web persoana fizica folosit pe srl NoNamed NoNamed Buna ziua! Am un domeniu web .ro luat inainte de infiintarea SRL-ului, pe persoana fizica. Am mai vazut alte discutii pe forum dar niciunul cu un raspuns ... (vezi toată discuția)