avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dupa 3 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dupa 3 ani

nici unul din cei 3 frati nu a facut sucesiune pe apartament , dupa nici unul din cei 2 parinti decedati, desi au trecut 3 ani. Unul dintre frati a stat si sta in continuare in apartament, fiind necasatorit. Este posibil ca ceilalti 2 frati sa piarda dreptul de mostenire la apartament deoarece au trecut 3 ani si totodata nu stau in acel apartament? Si daca au dreptul la mostenire, ce pasi sa faca in continuare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:40, 10 Februarie 2010
Va multumesc pentru promptitudine la raspunsuri.
Puteti sa-mi recomandati un avocat care ar putea sa se ocupe de aceasta succesiune, tinand cont ca apartamentul este in Buzau si fratii nu sunt de acord sa dezbata mostenirea.
buna ziua!
ultimul domiciliu al defunctilor a fost pe buzau?
cautati pe site un avocat din zona.
da, ultimul domiciliu al defunctilor a fost in Buzau.
Care este site-ul unde pot sa gasesc un avocat din zona?
Va multumesc mult si va doresc numai impliniri pe toate planurile!
Va sfatuiesc sa dezbateti succesiunea dupa ambii parinti.Chiar daca cei doi frati nu locuiesc acolo pot face dovada ca au acceptat tacit succesiunea.

Alte discuții în legătură

Acceptare tacita a succesiunii prin plata impozitelor ely_f ely_f Sora mea locuieste in casa parinteasca a sotului ei, parintii sunt decedati, el a avut grija de gospodarie de atunci ( 20 ani). Au fost informati, cum ca, ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenitori Bora Irina Bora Irina Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea situatie: in urma decesului unui tata nu s-a facut succesiunea, ramanad ca urmasi sotia si 2 copii. ... (vezi toată discuția)
Mostenire pierduta? DORISSS DORISSS Buna ziua, Sunt 3 frati, din care unul sta in apartamentul parintilor decedati acum 3 ani. Unul din frati(sotul meu) nu a facut nici un demers in cei 3 ani de ... (vezi toată discuția)