avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- întrebare procedura

Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate, voi plăti cheltuielile de judecata și nu mi se va poprii contul? Azi e joi , dacă abea azi transmit dosarul, luni îmi popresc deja contul?
Asa rapid?

Rog un răspuns și un sfat cum sa procedez , eu luni am bani cum am transmis și către ifn.

Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lilivasiliu , utilizator 08:44, 18 Noiembrie 2024
Am 90 zile întârziere. Discuția purtata de cu ei acum 30 minute este asa , citez oki plătiți luni noi deja înaintăm dosarul spre executare, luni după ce vedem plata facem angajament si vorbim cu executorul sa numai pună poprire. Azi e joi, luni îmi pune deja poprire? Și mi au menționat clar ca nu mi se va pune poprire doar dacă plătesc luni și 2 la mana va trebui sa plătesc cheltuielile de executare silita. Executare silita în 2 zile dar defapt nu e, nu știu ...nu înțeleg.... luni chiar voi plăti jumate din datorie asta e sigur

gi-jane2 a scris:

de cand dateaza datoria? ce intarziere la plata aveti ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
vrajeli, vrajeli, inainteaza pe naiba. dati luni cat puteti si notificati-i sa mai taie din dobanda cf legii noi
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
gi-jane2, moderator
Mulțumesc mult pentru informații și sfaturi, dar în caz ca ajunge la executor, e adevărat ca în 1-2 zile de la depunere dosar Gata ma și executa? Mi se pare doar presiune pe psihicul meu
.....

gi-jane2 a scris:

vrajeli, vrajeli, inainteaza pe naiba. dati luni cat puteti si notificati-i sa mai taie din dobanda cf legii noi
[ link extern ]

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e adevărat, dureaza.
Cum v-am mai zis,procesul de executare trebuie sa treaca de judecatorie, dupa sentinta data, incepe executarea propriu-zisa (blocare de conturi, urmarire alte bunuri mobile si imobile) etc. Dureaza…
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
Zsuzsanna Lukacs, Consultant credite si finantari

Alte discuții în legătură

Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita mirelacolpos mirelacolpos Am o datorie de 4600 ron la un IFN.Am solicitat o rata suportabila dar mi s-a spus sa platesc intai suma 1300 ron pe care eu nu o am.Acum am primit un sms prin ... (vezi toată discuția)
Executare silită fără înștiințare. e legal să fii executat în acest mod? MaryanMM MaryanMM Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)