avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, as dori sa \"cumpar\" ani de vechime . Pot ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, as dori sa "cumpar" ani de vechime . Pot acoperi chiar ...

As dori sa "cumpar" ani de vechime . Pot cumpara chiar si 1987-1988? (adica asa de demult?). In acesti ani nu am fost in scoala, nici in concediu de materninate.
A doua intrebare: Se poate recupera in vreun fel anul de armata facut in primul an de facultate? (pe atunci studentele faceau armata).
Va multumesc. Daniela
Ultima modificare: Luni, 11 Noiembrie 2024
DanielaAmariei, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanielaAmariei , utilizator 14:18, 12 Noiembrie 2024
Va multumesc!
Va multumesc mult! Da, sunt multe de cantarit, intr-adevar...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, mama mea nu a lucrat in românia, prin urmare nu ... Mihaela_Matusa Mihaela_Matusa Bună ziua, Mama mea nu a lucrat in România, prin urmare nu are nici un an cotizat. Oare cumpărarea unui an cotizat (înțeleg că e perioada minimă ... (vezi toată discuția)
Vechime la pensie silviana13 silviana13 Doresc sa stiu daca perioada in care fetele au facut armata, odata cu facultatea ( inainte de revolutie ) , se poate considera vechime in munca. Ce acte ... (vezi toată discuția)
Salut tuturor.nu locuiesc in romania.am auzit din unele surse ... cochintu cochintu salut tuturor.nu locuiesc in romania.am auzit din unele surse ca este posibil sa va intra o lege in vigoare pentru cumpararea vechimii la pensie in romania.am ... (vezi toată discuția)