avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am contractat un avocat pt un caz in urma cu ceva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am contractat un avocat pt un caz in urma cu ceva timp, am achitat ...

Am contractat un avocat pt un caz in urma cu ceva timp, am achitat integral urmand sa se apuce de documentatie. Am trimis tot ce aveam ca dovezi insa dansul tot invoca motive pt amanare.
Au trecut aproape 2 ani si nici macar nu a actualizat informatiile buletinului (am schimbat CI).
Am citit ca pot face o plangere la barou, insa suma achitata o pot recupera in vreun fel?
Poate ulterior mutand cazul catre o terta persoana sa imi puna bete in roate….?
Cum sa procedez?
Va multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Soso17 , utilizator 22:53, 20 Noiembrie 2024
Culmea eu l-am contactat prin recomandare. In cazuri anterioare (chiar si ale mele) a fost prompt.
E greu de dat seama daca un avocat are sau nu timp mai ales ca la inceput se arata foarte amabil disponibil etc… la fel de bine poate face si unul cu pret si mai mare (ca evident exista tarif si mai jos si mai sus ca cel achitat de mine….)
Nu pot muta catre alt avocat contra cost?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Banii nu ii recuperați.
Așteptați după el.

Daca angajati alt avocat după aceleași criterii va fi probabil la fel.
Majoritatea nu au timp pentru ca se superaglomereaza.
Ei vor sa ia cazurile ca sa nu le ia alti avocati și cer puțin.
Și se ajunge la asteptare...

Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2024
Soso17, utilizator
La preț mare se discuta și de timp.
Recomandările cele mai multe se fac după cât costă, nu valoarea avocatului primează în ziua de astăzi.
Prețul face o selecție naturala.
Dar oare cat este mult si cat este putin intr-un caz?
Cum ne dam seama cand platim mult unui avocat?
Nu ar trebui sa se mearga pe premiza “ma intind cat pot duce”?
Sau macar sa ne spuna avocatul:
“Daca nu va grabiti ( un proces cu o companie de telefonie mobila pentru clauze abuzive) , poate dura 4-5 ani pana la depunerea documentatiei. Daca doriti mai repede, aveti taxa de interes marit sau rapiditate de x lei.”
Macar sa stim cat avem de asteptat sau ce avem de facut…

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

La preț mare se discuta și de timp.
Recomandările cele mai multe se fac după cât costă, nu valoarea avocatului primează în ziua de astăzi.
Prețul face o selecție naturala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal. copii xerox dupa dosar penal aflat la prima instanta Marka Marka Buna seara. Doresc sa intreb comunitatea acestui forum, daca pretul achitat (la negru) de 3.15 lei, nu pare a fi prea ridicat pentru copierea xerox a unei ... (vezi toată discuția)
Comunicare cu avocatul Cătălin8901 Cătălin8901 Buna ziua, Am apelat la ajutorul unui avocat pentru o poprire pe salariu. Domnul avocat a fost foarte dragut la inceput, mi-a spus ca o sa castigam si o sa ... (vezi toată discuția)
Divort rapid alin76 alin76 As vrea sa stiu cum pot sa obtin pronuntarea la un divort cat mai rapid ? Actele necesare si cum procedez. (vezi toată discuția)