Sunt în pragul divorțului cu soția. Soția mea m a înșelat de mai multe ori inclusiv când era gravida cu primul și al doilea copil ea a întreținut relații sexuale cu o alta persoana. Ne am împăcat atunci dar din nou, ea și a făcut un alt amant, încă suntem căsătoriți și avem 2 copii unul de 2 și altul de 4 ani. As dori sa știu dacă pot obține custodia copiilor, menționez ca eu sunt proprietarul apartamentului în care stau și este o donație, dinainte de căsătorie, de la părinții mei care și ei au divorțat. Soția plănuiește sa se mute cu mama și sora ei într un apartament cu mult mai mic decât ce pot oferi eu copiilor, iar în privința situației financiare, eu câștig dublu. Cum pot obține custodia deplina a copiilor?
Intai discutati macar cu un avocat. Indiferent ce doriti sa obtineti, chiar daca e amiabil, este intaai important sa aveti asistenta juridica. Asa estimati si situatia relevanta de fapt care poate influenta locul unde vor trai minorii.
In dreptul familiei nu primeste copiii sotul care are mai multi bani sau casa mai mare. Depinde de cu totul alte aspecte, mai ales referitoare la ingrijirea si preocuparea pentru copii la nivel zilnic.