avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum anulez un contract de inchiriere URGENT VA ROG SA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum anulez un contract de inchiriere URGENT VA ROG SA MAAJUTATI!!!

:(( vreau sa anulez un contract de inchiriere eu fiind chiriasul si sa imi recuperez avansul de 1100euro;reprezentand plata pe 4luni plus garantie si comision unui domn care pretinde ca e agentie!!!dar nu e!!pe contract chiria e doar 250 RON insa de fapt e 400 eur
Cel mai recent răspuns: adimanea , utilizator 21:57, 15 Noiembrie 2006
poti face o plangere penal impotriva intermediarului care nu e autorizat.
pt subinchiriere, daca nu e interzisa prin contract, dai anunt in ziar sau mergi la o agentie imobiliara.
dar ca sa ii fac contract la finante celui care va sta cum trebuie sa procedez??oare e mai bine sa merg inainte de subinchiria la finante sa intreb????in contract nu exista nici o clauza care sa interzica subinchirierea,insa nu amnevoie si de acordul proprietarului???daca e inchiriat pentru doua persoane pot numai eu sa subinchiriez si celalalt sa ramana ???
Ultima modificare: Marți, 31 Octombrie 2006
wajdi, utilizator
numai eu vad ca acest contract nu poate fi valabil ca fost incheiat de persoana care nu are calitatea de proprietar si nici nu am intels sa se fi mentionat ca actioneaza in baza unui mandat sau ca ar fi locatar cu drept de subinchiriere. omul se poate trezi in orice moment cu adevaratul prorietar care sa spuna ca nu el a inchiriat paratamentul si sa-l dea afara. mai mult, cum sa subinchirieze el apartamentul pt ca el nu are nici un drept sa o faca atata timp cat cel cu care a contractat nu este proprietarul, o persoana imputernicita de acest sau un alt locatar cu drept de subinchiriere.
eu cred ca ar trebui anulat contractul pt eroare cu privire la calitate persoanei, eroare obstacol si va recuperati macar cei 400 Euro si chiria pe 4 luni sau ce ati achitat pana acum.
el doar a intermediat inchirierea;proprietarul a semnat si a fost cu el la finante!!!Si acum eu vreau sa subinchiriez pt ca deja amluat alta casa...si sa platesc eventual ce e de platitla finante;problema e ca daca am nevoie de acordul proprietarului e greu pt ca nu il gasesc
el doar a intermediat inchirierea;proprietarul a semnat si a fost cu el la finante!!!Si acum eu vreau sa subinchiriez pt ca deja amluat alta casa...si sa platesc eventual ce e de platitla finante;problema e ca daca am nevoie de acordul proprietarului e greu pt ca nu il gasesc

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Contract comodat cu drept de subinchiriere Mari2018 Mari2018 O persoana juridică X a cărei activitate este suspendată de instanța pt un an deține o clădire care este închiriată .Aceasta societate incheie un ... (vezi toată discuția)
Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)