avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum anulez un contract de inchiriere URGENT VA ROG SA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum anulez un contract de inchiriere URGENT VA ROG SA MAAJUTATI!!!

:(( vreau sa anulez un contract de inchiriere eu fiind chiriasul si sa imi recuperez avansul de 1100euro;reprezentand plata pe 4luni plus garantie si comision unui domn care pretinde ca e agentie!!!dar nu e!!pe contract chiria e doar 250 RON insa de fapt e 400 eur
Cel mai recent răspuns: adimanea , utilizator 21:57, 15 Noiembrie 2006
daca nu e mentionata in contract o interdictie expresa de subinchiriere puteti sa-l subinchiriati linistit;)
Pai tu de ce vrei sa reziliezi contractul?

Daca mai ai anuntul dat de respectivul in ziar, cu pretul de 400 E chiria, ai inceput de dovada scrisa si in orice caza este nul contractul pentru pret fals inscris pentru a eluda plata impozitului

Daca este contract de inchiriere a locuintei nu cumva este nevoie de acordul proprietarului ca sa subinchirieze?
pt subinchiriere nu e nevoie de acordul proprietarului atata timp cat nu exisat o interdictie expresa de subinchiriere. pt subinchiriere e nevoie de indeplinirea a 2 conditii: sa nu exista o interdictie expresa de subinchiriere ; contractul de subinchiriere sa nu contina dispozitii contrare contractului de inchiriere principal.
Sa nu faci greseala sa subinchiriezi.Conform Legii Locuintei (114/1996) art.26 chiriasul nu poate subinchiria fara acordul proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Contract comodat cu drept de subinchiriere Mari2018 Mari2018 O persoana juridică X a cărei activitate este suspendată de instanța pt un an deține o clădire care este închiriată .Aceasta societate incheie un ... (vezi toată discuția)
Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)