este legal sa se ceara depunerea la dosar a documentelor originale,cu toate ca au fost depuse copii ale acestora inca de la depunerea plangeri penale?
cererea a fost facuta de politistul de la investigatii fraude.este vorba de cartea de identitate ,talonul masini si contractul de vanzare cumparare.
masina mi-a fost vanduta de catre o persoana care nu avea drept de vanzare ci doar de a circula cu aceasta,iar seriile de pe caroserie au fost falsificate astfel incat sa corespunda cu actele mai sus mentionate.
copiile sunt la dosar iar eu detin originalul actelor...nu stiu daca pe copii exista specificatia'Conform cu originalul',dar au fost facute de catre procuror,in cadrul parchetului;intrucat copiile pe care le-am adus eu ,au spus ca nu sunt bune.
intrebarea e daca exista asa ceva la dosar sau o sa le faca ei pe loc,cu acea specificatie'Conform cu originalul',sau daca le duc niste copii legalizate la notar,trebuie neaparat sa las originalele la ei?..
Rugati-l pe dl politist sa va adreseze cererea de a prezenta actele in original in scris!
Daca o va face, le inmanati cu "confirmare de primire" si ii atrageti tot in scris atentia asupra prejudiciilor pe care vi le aduce pentru ca nu puteti folosi actele originale de care aveti nevoie......
Daca a urmarit alte interese.....nu o sa mai insiste sa va ceara orginalul! :P
Daca totusi vi le cere in scris, reveniti cu solicitarea exacta pe acest site....
multumesc mult,asa m-am gandit si eu dar tot nu pot sa le dau pentru ca aceste acte in original,mai o sa trebuiasca sa le przint ca proba si la niste acuzatii pe care le-am facut impotriva ,unui avocat pe care l-am reclamat la barou ;pe motiv ca ori nu cunoaste lege,ori o incalca in mod flagrant.