avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Magistrala de fibră optică pe proprietatea mea – ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Magistrala de fibră optică pe proprietatea mea – ce pot face? ...

Magistrala de fibră optică pe proprietatea mea – ce pot face?

Bună ziua,

Am descoperit că magistrala de fibră optică Suceava-Fălticeni a fost trasă subteran pe proprietatea mea privată (intabulată pe firmă) fără ca eu să fiu notificat în prealabil.

În prezent, doresc să efectuez lucrări de săpături pe terenul respectiv. Aș dori să știu:

Ce demersuri legale ar trebui să urmez?
Există posibilitatea să dau în judecată compania responsabilă?
Pot avea șanse de câștig?
Pot solicita despăgubiri, având în vedere că aceste cabluri au fost cel mai probabil instalate acum aproximativ 15 ani?
Mulțumesc anticipat pentru orice sfat sau recomandare!

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:54, 18 Decembrie 2024
Legislația prevede plata unei compensații o singură dată. Eu aș discuta întâi cu firma înainte să mă arunc în necunoscut. E bine să știți cum și-au documentat operațiunile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere romtelecom tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Prin certificatul de urbanism am acceptat ca pe terenul meu sa intervina personalul Romtelecom, iar lucrarile de sapaturi ale constructorilor mei ... (vezi toată discuția)
Cablu electric si stalp pe proprietatea personala libra_oradea libra_oradea Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)
Fibra optica romtelecom pe teren proprietate privata stanceni stanceni Buna seara As dori sa stiu daca exista o posibilitate de a beneficia de o plata pt faptul ca fibra optica trece pe terenul meu. Exista in romania ceva ... (vezi toată discuția)