avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: ...

Mostenire- va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: in cazul mostenirii unui pamint extravilan de la bunicul patern, care sunt pasii de urmat? Bunicu a avut 6 baieti ( decedati) , supravietuitori fiind familiile acestora. Mama mea traieste si eu sunt singurul copil. Cum se face succesiunea si ce cote parte ajunge pina la mine ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:06, 28 Decembrie 2024
Mama mea ca sa mosteneasca dupa tatal meu trebuie sa faca succesiunea unde sunt si eu inclus, sau ia ea cota parte care i se cuvine tatalui meu?
Moștenitorii tatălui dvs sunt: mama și dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire-succesiune : buna ziua. va rog sa ma lamuriti in problema ... doinita123 doinita123 Mostenire-Succesiune : Buna ziua. va rog sa ma lamuriti in problema unei mosteniri a unui teren extravilan mostenit de la bunici. - ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe numele bunicilor decedati as aprecia ... Laur94 Laur94 Titlu de Proprietate pe numele bunicilor decedati As aprecia enorm clarificari pentru situatia urmatoare: 1. Titlul de Proprietate pt teren extravilan pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare teren extravilan vasile2020 vasile2020 Printre altele in mostenirea de la bunici am si un titlu de proprietate cu citeva hectare de teren extravilan si as dori sa vind aproape un hectar ,cum pot ... (vezi toată discuția)