avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, am un copil din alta relație dar nu am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, am un copil din alta relație dar nu am fost căsătorit ...

Bună ziua am un copil din alta relație dar nu am fost căsătorit iar copilu este pe numele lui eu ma-m recăsătorit și am pierdut certificatul fetei ce acte îmi trebuie ca-sa pot sa scot certificatul
Bună ziua chiar dacă am pierdut certificatul al copilului și eu ma-m recăsătorit pot sa scot altu dar cu numele soțului care stau acuma
Nu, doamna. Cu numele pe care il avea copilul, cu aceleasi date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, copil adoptat radubejenaru9 radubejenaru9 Suntem impreuna cu fratele meu copii unui tata. Acelasi tata a fost casatorit anterioe cu o alta femeie si, dupa un timp, a divortat de ea. S-a nascut din ... (vezi toată discuția)
Completarea actului de stare civila bobams bobams buna ziua, in legatura cu stabilirea filiatiei fata de tata, completarea registrului... am o problema, am tata, care este decedat, m-am trezit nu de mult ca ... (vezi toată discuția)