Bună ziua,revin cu o întrebare către dvs în speranța în care mă puteți ajuta.In urmă cu câteva luni am apelat la bancă pentru o restructurare având 2 credite la bănci diferite la ambele credite mi s-a acordat perioada de grație, după perioada de grație am plătit 2 luni.Acum din nefericire angajatorul m-a dat afară,am încercat să vorbesc cu băncile să le trimit decizia de demitere dar mi s-a spus ca nu mi se mai pot oferi soluții deoarece am beneficiat deja de restructurare.Cum pot proceda acum dacă eu nu mai am venit și nu am din ce să achit ratele.La toate astea se adaugă faptul ca am și o pensie alimentara de plătit cu sentința de 16,6% pentru copil deoarece mai am un copil în întreținere.Va rog sa ma ajutați cu un sfat!
Mea culpa, nu sunt jurist!...am vrut sa zic micsorarea la minimul permis de lege, respectiv raportat la salariul minim, daca nu ma insel...acum daca omu nu mai are vreun venit, nu mai este obligat sa dea pensie X% din cat avea salariu la momentul deciziei...si asa, nici pe asta nu o poate respecta....in astfel de momente, tb. avut in vedere si persoana, care se confrunta cu astfel de dificultati, care are nevoie de o bula de aer pana se redreseaza psihic, fizic, financiar.