avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eu cu inca 4 5 colegi am avut un grup privat de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eu cu inca 4 5 colegi am avut un grup privat de whatsapp ...

Buna ziua ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor.
Eu cu inca 4 5 colegi am avut un grup privat de whatsapp...unde uneori ne mai spuneam ofurile...alteori adresam injurii in asupra superiori,cuvinte greu de digerat...etc,vorbeam urat la adresa lor,dar ei nu erau pe grup..(Lucrez in mapn)
Astazi mi sa pus in fata niste screenshoturi de pe grupul respectiv cu injuriile adresate unor superiori,cel mai probabil unul dintre colegii de pe grup a facut screenshot si lea prezentat Conducerii....tot odata cel mai probsbil si mesajele audio din grup au fost salvate,Intrebarea mea este...se pot folosi de ele sa ne dea in judecata pentru defaimare injurii si alte cele ?
Dat fiind ca acela era un grup privat un grup de facut mistouri, iar tot ce am vorbit acolo si am injurat nu le-am spuso personal celor in cauza doar pe acel grup.
3 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Porti o haina militara si ai depus un juramant . Jur să respect Constituția, legile țării şi regulamentele militare! Cam aici va incadrati , asta in functie de unitate , arma , functia si postul ocupat . Sunteti chemat la raport sa dati explicati si acolo se rezolva tot , cu mustrari , consecinte si demisie de onoare . Se va tine cont in viitor de inaintarea in grad , majorarea salariului pe post sau eventual de o rotire a cadrelor si cel mai rau o detasare pe timp nelimitat , pe termen intr-o zona uitate de lume .
caracterul privat al unui grup de comentarii, forum, etc., tine de participantii la acesta.
comentariile, informatiile, datele sunt ale tuturor si ale fiecaruia in parte. prin urmare, fiecare poate sa le foloseasca dupa bunul plac. cat priveste eventualele actiuni in justitie, opiniile de mai sus sunt cat se poate de potrivite: nu-si bate nimeni capul cu asa ceva. veti fi insa tinut minte
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! este ilegal sa copiezi poza publica a unei persoane ... Magdalena22 Magdalena22 Buna ziua! Este ilegal sa copiezi poza publica a unei persoane de pe facebook si sa o trimiti intr-un mesaj privat unor prieteni? Unul din acestia te tradeaza ... (vezi toată discuția)
Bună ziua !tatăl meu ,a fost anunțat că i se va desface contractul ... NicoletaN20 NicoletaN20 Bună ziua !Tatăl meu ,a fost anunțat că i se va desface contractul de muncă printr-un mesaj pe WhatsApp pe grupul de muncă.Motivul că ar fi consumat ... (vezi toată discuția)
Armata werner werner buna seara. am fost functionar public si acum lucrez ca ofiter -- am fost declarat admis in urma unui concurs in anul 2007-- intr o structura ... (vezi toată discuția)