avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributie somaj

buna seara,am si eu o nelamurire:pe durata concediului de risc maternal,angajatorul plateste contributia de somaj???eu in perioada17 aprilie 2006-28 aprilie 2006 am fost in CM.din 01.mai 2006-15 august 2006 in concediu de risc mat.16 augus 2006-20 dec 2006 in prenatal.din aceasta data am ramas 3 ani in concediu ingrijire copil .ok...am terminat CIC in 28 oct 2009,am intrat in preaviz pana pe 29 noiembrie 2009.
mi-am depus dosarul de somaj in 10 decembrie 2009.dupa 2 luni si ceva m-au anuntat ca nu e bun dosarul,din cauza ca in perioada 2006 cat am fost in concediu medical ,de risc si prenatal nu se iau in considerare ca vechime la somaj.e ok?e normal sa platesti contributie la somaj in per.de concedii,si sa nu se i-a in considerare vechimea pt somaj???
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:33, 11 Februarie 2010
Din relatarile dvoastra si raspunsurile primite puiteti trage concluzia ca nu puteti fi indemnizata deoarece nu indepliniti conditiile de stagiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea ccc ilia2007 ilia2007 La Multi Ani! Revin ,dupa ceva vreme, cu o alta problema:la sf. lunii mai(pe 28) a.c. bebe va implini 2 ani iar eu nu am unde sa ma intorc la serv. intrucit ... (vezi toată discuția)
Insarcinata, cu statut de somer Andrea1975 Andrea1975 Sunt somera pana in luna ianuarie 2011. Acum sunt insarcinata in luna a doua. Doctorul mi-a pus diagnostic cod 15 - Risc maternal, trebuie sa stau la pat cel ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie risc maternal Alexandra Floretntina Alexandra Floretntina Buna seara , sunt in concediu de risc maternal , fiind însărcinată in 21 de săptămâni , societatea la care lucrez își va Închide in curând ... (vezi toată discuția)