avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pt un card de cumparaturi neutilizat
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pt un card de cumparaturi neutilizat

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat, In 2010 am facut un card de cumparaturi la RBS Bank pe care nu l-am folosit niciodata. Din 2013 primesc notificari de la APS FUND ALPHA, DDM INVEST XX AG, in prezent, AXFINA cu o creanta de 1120.86 lei aferenta comisionului de administrare a acestui card. Repet, nu l-am folosit niciodata. Cum ar trebui sa procedez pentru a nu se ajunge la poprire?
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
vio_nn, utilizator
Cel mai recent răspuns: dodoambra , utilizator 21:31, 16 Februarie 2025

Szekely Barna a scris:

Orice card expira la maxim 3 ani. Dacă banca nu a trimis alt card înlocuitor, ce costuri să genereze!

Costurile sunt generate de contul bancar, nicidecum de card. Cardul este asociat contului și, chiar dacă este expirat și nu s-a solicitat alt card nou, contul nu se închide o dată cu expirarea cardului, ci rămâne deschis și generează costuri

Szekely Barna a scris:

Orice card expira la maxim 3 ani.

In august 2024 mi sa reinoit cardul se credit la Raffeisen cu scadenta 08,2029 .... rezulta valabilitate 5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card bancar neutilizat eooddd eooddd Am primit o notificare de la CEC, cum ca am de platit o suma, nu foarte mare, dar mi se pare nedret sa platesc ceva ce nu am folosit. Este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Card neactivat unsorinas unsorinas Acum 4 ani tata a facut un imprumut la o banca. I s-a atasat un card de cumparaturi(trebuia sa fie trimis prin posta), dar acesta nu a mai ajuns la el , ... (vezi toată discuția)
Executare silita - angajament de plata si conturi blocate vasilem092 vasilem092 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu o parere sau cu un sfat. Situatia este urmatoarea: Sunt un debitor in curs de executare silita pentru suma de 7000 ... (vezi toată discuția)