Am depus plingere impotriva rezolutiei procuroruluide netrimitere in judecata (art .278 ,ind.1c.p.p).Fiind parte vatamata am dorit sa ma constitui parte civila deoarece mi-a fost distrus gardul provocindu-mi daune materiale.Am cerut acest lucru doamnei presedinte in instanta .Mi sa respins aceasta cerere pe motiv ca nu sintem in civil.Doresc sa stiu daca nu cumva a procedat gresit deoarece conform legi cap.II,sectiunea a II-a,C.proc.pen.era normal sa mi se accepte aceasta cerere.Mi-a spus ca nu are legatura una cu alta ca aceasta e plingere impotriva procurorului.Dar daca in acest proces este si intimata citata nu era normal sa mi se accepte cererea ca sa pot cere despagubiri.Va multumesc :(
Cum sa-mi rup singura, gardul nici gind ca doar uluca e scumpa si pe 20m lungime cit a fost distrus insemna ca nu aveam ce face cu banii.
Vorba vine pai daca ei au gasit gardul farimat au avut la dispozitie martorii ,probe si au scos-o nevinovata atunci inseamna ca eu am facut noaptea in somn distrugerii ale gardului oi fi fost somnambula ca gardul nu se rupea singur.Terenul era al meu mostenire de la raposati parintii.Cea ce ma doare ca daca eram eu faptasa neavind relatii, vechime prin instante sigur eram inchisa.Ei nu au acte nici pentru terenul lor dar apai pentru al meu.Stiu ca prin actiune civila mi-l pot recupera,multumesc dar ce ma doare este ca legile nu sint pentu toti la fel esti mai amarit si mai batrin intri dupa grati iar de esti mai pricopsit poti sa faci ce vrei ca se inchide ochii vorba aia banul ochiul d.....l.
Recurs
omul
buna ziua.am fost cercetat penal oentru viol.am primit o amenda adminstrativa.
partea vatamata a facut plangere impotriva rezolutiei,prim procurorul a ... (vezi toată discuția)
Non bis in idem ?
studdent
Urmare a plangerii impotriva rezolutiei NUP, curtea de apel dispune procuraturii inceperea urmarii penale. Urmeaza iarasi o rezolutie NUP si plangerea ... (vezi toată discuția)