avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am urmatoarea speta: Tatal meu a murit in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am urmatoarea speta: Tatal meu a murit in urma cu ...

Buna ziua, am urmatoarea speta:
Tatal meu a murit in urma cu 10 ani si acesta are 3 copiii(unu dintr-o casatorie anterioara de mama mea) si 2 copii cu mama mea si acum 3 ani am depus actele pentru succesiune la notar si am declarat ca suntem 3 frati de care nu stim de al 3 si in urma verificarilor s-a gasit si fratele care are pretentia la succesiune la o suma foarte mare fata de valoarea reala a bunurilor. Mentionez ca tatal nostru si-a facut si testament in care ne-a lasat toate bunurile doar mamei mele(ultima sotie)si celor 2 copii avuti cu ea. Cum putem ajunge la o intelegere cu fratele care vrea o suma foarte mare fata de valoarea reala a bunurilor, sau ce ma sfatuiti sa facem? Va multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri. Stima!
Instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la succesiune boudica boudica Buna seara, Mama a decedat in urma cu 6 luni. Ea a cumparat locuinta impreuna cu tatal meu vitreg (eu nu sunt adoptata de catre el). As dori sa stiu ce se ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa 7 ani? George02 George02 Bunica mea a decedat in iunie 2003 si m-a desemnat drept unic mostenitor.Precizez ca masa succesorala este compusa dintr-un apt. de 2 camere si un loc de veci, ... (vezi toată discuția)
Mostenire. dia2000 dia2000 Am si eu o intrebare va rog. Bunicii mei au dcedat in urma cu 9 ani , primul a decedat bunicul,iar dupa 6 luni a decedat bunica mea. Acum, bunicul a mai fost ... (vezi toată discuția)