avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara daca cumpăr o casa pe numele meu și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara daca cumpăr o casa pe numele meu și suntem în divorț ...

Buna seara daca cumpăr o casa pe numele meu și suntem în divorț deja situl ar avea dreptul banii de casă fiind de la tata? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 03:42, 12 Aprilie 2025
Să îl cumpere tatăl pe numele lui și ulterior vi-l donează.
marian... Daca platiti dvoastra, e ok! Donatia se taxeaza precum vanzarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament cu bani de la parinti cristeo cristeo Buna ziua. Va rog sa ma consiliati in urmatoarea problema. Vreau sa cumpar un apartament. Sunt casatorita. Banii pentru apartament provin in mare parte de la ... (vezi toată discuția)
Divort, cumparare imobil inainte de finalizarea procesului ramona mester ramona mester daca achizitionez un apartament din banii parintilor mei, eu fiind casatorita , acesta intra la partaj la divort? eu vreau sa trec apartamentul strict pe ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil pe numele minorului fagh adriana fagh adriana Sunt recasatorita si am un copil cu sotul actual. El mai are insa inca un copil din prima casatorie. Ce variante am sa cumpar un imobil pe numele copilului meu ... (vezi toată discuția)