avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe un drum de servitute in indiviza, ce deserveste 6 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe un drum de servitute in indiviza, ce deserveste 6 case, unul ...

Pe un drum de servitute in indiviza, ce deserveste 6 case, unul dintre cei 6 proprietari a montat un blocator metalic pentru a-si securiza locul de parcare din dreptul proprietatii lui. Desi nu incurca pe nimeni acest blocator, vecinul are dreptul sa blocheze o parte din drumul comun?. Daca eu, ca vecin, ii indepartez acest blocator, fara sa il iau, pot fi acuzat de vreo ilegaliate? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 16:38, 16 Aprilie 2025
Statul există tocmai ca să nu ne facem dreptate singuri și să nu ne pogorâm înapoi în anarhie. O nemulțumire legitimă nu înseamnă că și acțiunea directă asupra bunurilor altuia este legitimă. Trebuia să vă adresați instanței de judecată.
Probabil că vor exista și alte manifestări că în filmele cu acțiune.. cu siguranță nu se va termina aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru că nu am cumpărat loc de parcare asociația nu-mi permite să trec cu mașina dincolo de bariera de acces în complex. cum rămâne cu dreptul de servitute? robert.codrescu robert.codrescu Buna ziua, M-am mutat recent intr-un complex nou si intampin o problema cu bariera de acces in sensul ca au acces la ea doar cei care au si locuri de ... (vezi toată discuția)
Blocare cale unica de acces catre imobil jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: parintii mei au cumparat un imobil (teren + casa batraneasca) care are ca[b] unica cale de ... (vezi toată discuția)
Bună tuturor! am următoarea problemă: de ceva timp sunt în ... MATEIL002 MATEIL002 Bună tuturor! Am următoarea problemă: de ceva timp sunt în conflict cu un vecin care parchează în fața ușii de la intrare în bloc, intrarea în ... (vezi toată discuția)