avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil

indemnizatia crestere copil se calculeaza din brut sau net?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:21, 13 Februarie 2010
Buna ziua.
Sotia mea urmeaza sa nasca peste 3 luni. Am gasit o firma care ar vrea sa
incheie un contract de prestari servicii cu ea pt marirea sumei indemnizatie de ingrijire copil.
Se poate face asa ceva? Puteti sa ne dati mai multe detalii?
nu. contractul de munca a fost pe perioada determinata, cu termen.. pana la data de.. ca lucrati pana atunci, ca sunteti in concediu ptr diverse motive, la data cand trebbuie sa se implineasca raporturile de munca inceteaza de drept...
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Petre Enache, Avocat
costel81:
Contractul de prestari servicii aduce venituri profesionale supuse impozitarii deci se ia in calcul pentru indemnizatia de CCC pana la 2 ani.
Exista vreo problema daca ar mai fi doar 3 luni pana la nasterea copilului?
Trebuie inregistrat la ITM acest contract?

Va multumesc
1. Nu conteaza cate luni exista contractul de prestari, se ia in calcul.
2. La ITM se inregistreaza numai contractele individuale de munca.
3. Contractele de prestari servicii se inregistreaza la Fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal Suba123 Suba123 sunt angajata din 25 octombrie 2012,iar in 12 noiembrie 2012 am ramas insarcinata. la firma la care am lucrat inainte de ceea de acum,mi-am depus demisia pe 4 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate 00Monica42 00Monica42 Am o nelamurire cu privire la indemnizatia de maternitate. Eu urmeaza sa nasc in luna August 2016. Din 01.01.2015 pana la 30.09.2015. am lucrat la banca. Din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului SarahLeah SarahLeah Buna ziua, Sunt insarcinata in 4 luni, urmeaza sa nasc la 1 septembrie.Sunt angajata cu contract temporar, dar data de incepere a contractului este ... (vezi toată discuția)