avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... am dreptul la somaj daca in ianuarie 2010 am avut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

am dreptul la somaj daca in ianuarie 2010 am avut concediu de odihna?

buna seara....pe 24 februarie imi expira contractul de colaborare la firma la care lucrez momentan....mi-am intrebat seful daca am dreptul la somaj???dansul mi-a raspuns ca nu am dreptul la somaj deoarece am avut concediu de odihna.....este adevarat ca nu pot beneficia de somaj daca am avut concediu de odihna???multumesc mult
Cel mai recent răspuns: preda ioana , utilizator 10:25, 17 Februarie 2010
din pacate am semnat o cerere de concediu fara plata in luna august....si am aflat de la fortele de munca ca nu pot beneficia de somaj din cauza asta.....multumesc din tot sufletul ca ma ajutati...:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare ajutor somaj - caz particular cstmihai cstmihai Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la dreptul de a primi ajutor de somaj intr-un caz particular si anume. Am lucrat timp de 3 ani intr-o companie A ... (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de indemnizatie de somaj? c.oana c.oana Cunosc pe cineva care a fost angajata la o scoala, femeie de servici, cu un contract de munca pe perioada determinata. Titularul postului a fost mai bine de un ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? socata socata sunt angajata pe perioada determinata pana in mai 2011.as beneficia de somaj daca persoana in locul careia sunt s-ar intoarce la munca? dar ... (vezi toată discuția)