avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Care cat ati invatat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Care cat ati invatat

Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai am procedura penala. Invat de cand s-au afisat tematica si subiectele, in medie 2.5 - 3 ore pe zi
Organizarea o sa o invat pe 15 si pe 16

Voi cat ati invatat? Cuantificati cum credeti voi de cuviinta, cat timp ati invatat? Cat de bine la fiecare materie, etc. Asa...ca sa stim fiecare pe unde stam
Cel mai recent răspuns: vitanova , utilizator 12:13, 9 Decembrie 2006
:)) Ancuta cred ca s-a inscris la un barou din SUA;)
In orice caz la baroul la care dau eu sunt foarte multi candidati si foarte multi admisi. Mi se apre putin probabil ca 900 de persoane in fiecare an sa dea spaga. Iti dai seama numai cat ar dura sa primesti spaga de la atatia oameni?
Si totusi, pana la urma, care, cat ati invatat? Eu sunt acum la recapitularea procesualului penal. Mai am procedura civila si statutul avocatului.
De mult v-ati apucat de invatat??? Ca eu nu....#-o
Si totusi, pana la urma, care, cat ati invatat? Eu sunt acum la recapitularea procesualului penal. Mai am procedura civila si statutul avocatului.
De mult v-ati apucat de invatat??? Ca eu nu....#-o
pe mine ma omoara subictele astea de la organiz. profesiei de avocat - mi se pare cel mai greu, sau poate nu mai am chef acuma pe final... oricum ma deprima de ex. ideea de atributii ale consiliului de la a) la v)... ce dracu

Alte discuții în legătură

Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)
Cum se gasesc cazuri si clienti ca avocat? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stateam si ma gandeam... chiar daca as fi cel mai tare avocat, as sti foarte bine meseria asta pana la urma cum as putea munci daca nu as avea ... (vezi toată discuția)
Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)