avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Care cat ati invatat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Care cat ati invatat

Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai am procedura penala. Invat de cand s-au afisat tematica si subiectele, in medie 2.5 - 3 ore pe zi
Organizarea o sa o invat pe 15 si pe 16

Voi cat ati invatat? Cuantificati cum credeti voi de cuviinta, cat timp ati invatat? Cat de bine la fiecare materie, etc. Asa...ca sa stim fiecare pe unde stam
Cel mai recent răspuns: vitanova , utilizator 12:13, 9 Decembrie 2006
papuselelor in avocatura se intra doar cu euro sau cu PCR-ul
nu pot inghiti pilulele cu: vai ce noroc am! nu am dat nici o spaga! sta maestrul si imi explica tot!
daca ai noroc, nu dai spaga.
daca dai spaga, nu sta maestrul sa iti explice.
daca sta maestrul sa iti explice.....atunci e o problema:), depinde ce anume iti explica:) .....nu ma luati in seama, e doar invidia ca eu nu am avut noroc;)
pe bine ma intriga faptul ca tot copilele astea care spun ca au invatat de dimineata pana seara si noaptea au uitat sa doarma de grija zilei de maine sunt cele mai agitate cand aud ca unu a intrat mai usor sau ca altii spun ca se intra pe spaga.Cu alte cuvinte sunt deranjate de ghinionul altora sau de realitatea incontestabila...
pentru "lichidatorul":
site-ul amintit este al meu :">, l-am facut pe vremea cand eram studenta...sunt f mandra de el si inca nu l-am modificat desi s-au mai schimbat lucrurile de atunci...ce sa faci...
daca ti-a placut mesajul, multumesc.
anca popescu (avocat definitiv indrumat ca stagiar de o maestra deosebita-exceptiile intaresc regula!!!). (Nu am spus ca mi-a fost usor sub indrumarea sa !!!...)
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2006
anca_diana, utilizator
M-am apucat de invatat de cand s-au afisat subiectele pe siteul unbr.Deci cam doua luni.Ideea este ca tb. sa repeti f. mult.Am invatat cam 3-4 ore pe zi ( doar la serviciu).Acasa am un bebe mic.Mi-am programat :astazi citesc la...si repet la...Si am luat peste 7.40, la Constanta.Daca ar fi sa o iau de la capat m-as apuca mai devreme de invatat.Subiectele sunt cam aceleasi an de an asa ca cine vrea se poate apuca din timp ,nu pe ultima suta de metri.E foarte stressant asa.Le urez spor la inva tat doritorilor.Se ia pe bune ,nu cu spaga!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)
Cum se gasesc cazuri si clienti ca avocat? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stateam si ma gandeam... chiar daca as fi cel mai tare avocat, as sti foarte bine meseria asta pana la urma cum as putea munci daca nu as avea ... (vezi toată discuția)
Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)