avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Care cat ati invatat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Care cat ati invatat

Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai am procedura penala. Invat de cand s-au afisat tematica si subiectele, in medie 2.5 - 3 ore pe zi
Organizarea o sa o invat pe 15 si pe 16

Voi cat ati invatat? Cuantificati cum credeti voi de cuviinta, cat timp ati invatat? Cat de bine la fiecare materie, etc. Asa...ca sa stim fiecare pe unde stam
Cel mai recent răspuns: vitanova , utilizator 12:13, 9 Decembrie 2006
Sincer iti zic ca te invidiez. Altfel retii cand folosesti chestiile alea macar din cand in cand si nici nu mai este la fel de plictisitor iar lipsa de somn omoara doar rareori :D

Eu din pacate trebuie sa astept pana dupa examen ca sa pot sa incep munca.
nu pot sa-ti spun decat succes.
in caz ca nu ai bani si dai rateu, considera ca asta e si n-ai ce face:))
ati putea sa-mi spuneti care au fost subiectele anul asta ???? Daca se poate din cadrul Baroului Iasi!!!!
Multumesc anticipat
Mai, anca_diana, sunt impresionat de "performantele" tale. Ai invatat pana tarziu sa te faci avocat, ai gasit o maestra super. Interesant
Nu vreau sa fiu rautacios cu tine dar trebuie sa-ti spun 2 lucruri importante:
1. Se spune serviciu si nu servici
2. Un mesaj postat de tine seamana izbitor de mult cu un mesaj de inceput aflat pe site-ul www.avocatulstagiar.ro
Sunt sigur ca e doar o coincidenta nefericita in cazul in care acest site nu e al tau.
Succes in viitor.
Ce ati facut la examene zilele astea??
La Constanta a fost ingrozitor!!!Durere mare!!I Iar la statut........afurisitii aia din avocati din UE...ne-au luat ei 4 puncte

Alte discuții în legătură

Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)
Cum se gasesc cazuri si clienti ca avocat? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stateam si ma gandeam... chiar daca as fi cel mai tare avocat, as sti foarte bine meseria asta pana la urma cum as putea munci daca nu as avea ... (vezi toată discuția)
Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)