am si eu o problema cu tata
am motivele mele sa cred ca el nu mai este ok din punct de vedere al sanatatii mintale
pur si simplu nu vorbeste cu nimeni ci daca are ceva de zis mai degraba scrie sau gesticuleaza, nici din casa nu iese decat maxim pana la vreun magazin si inapoi , sa certat cu absolut toata lumea din motive minore, se opune la orice iar spune cineva .
intelegeti sper ca el pe langa faptul ca ar trebui sa mearga la un medic (ceea ce e imposibil sal conving) , nu este in stare in aceste momente sa isi administreze partea financiara.
de aceea vin la dumneavoastra in rugamintea de a ma sfatui ce sa fac in legatura cu asta caci pana acum am incercat tot ce se putea
problema nu este ca nu vrea sa iasa din casa, ci faptul ca nu e cooperant. puteti aduce un notar la domiciliu care sa va faca o procura speciala dar degeaba vine notarul daca el nu vrea sa va imputerniceasca. trebuie sa intelegeti ca sunt banii lui si nu puteti dispune de ei decat daca vrea dansul sau daca este pus sub interdictie pe cale judecatoreasca.
Ingrijire batran
cateldestept
Mama mea in varsta de 74 ani locuieste singura. De la un timp are \\"halucinatii\\", i se pare ca fur un bec sau alte minuni de acest gen (de fapt nimicuri), ... (vezi toată discuția)