nu domnule avocat .... nu incurajez deranjul facut de vecini prin zgomote.
insa dumneavoastra ar trebui, cu atit mai mult fata de altii, fara studii de specialitate, ca in romania ar trebui sa functioneze
prezumtia de nevinovatie. sper ca nu va este necunoscut acest percept. majoritatea celor de aici l-au considerat din start vinovat pe initiatorul topicului, desi a spus ca nu deranjeaza decit un anumit vecin (care poate fi un reclamagiu profesionist ... drept dovada numeroasele reclamatii facute la primarie, politie, etc).
si tot dvs, ca avocat, ar trebui sa stiti ca orice acuza trebuie probata. odata ce politia/jandarmeria, etc ajung la usa respectivului si
nu aud altceva decit liniste, poate sanctiona acel "infractor" ? chiar dvs ati dat exemplu cu vecinul dvs, sanctionat pe baza vizitei la domiciliul dvs unde AU CONSTATAT incalcarea legii
spuneti ca
Sper ca legea privind ordinea publica sa se modifice in sensul ca se pot aplica amenzi pe baza probarii cu martori pentru a inlatura situatia actuala cand agentul constatator trebuie sa constate personal incalcarea legii.
sa vedem daca veti mai avea aceeasi parere in m omentul in care vecinul dvs merge la politie cu niste "martori" afirmind ca ati dat petrecere si l-ati deranjat. ma indoiesc ca v-ar conveni. sint sigur ca veti gasi o gramada de tertipuri avocatesti ca sa scapati de acea prevedere care acum vi se pare normala, insa vi s-ar parea anormala in momentul in care va este nefavorabila, chiar daca acuzatia ar fi nefondata. de aceea, consider ca este mult mai buna constatarea la fata locului de catre agentul constatator si aplicarea amenzii pe loc
PS .... cam cita galagie poate face un aparat audio ascultat la casti ???
Ma reclama la politie ca nu pot dormii noaptea de la muzica mea, cand eu ascult muzica la castile de la mp3 player sa pot adormi
iar la final a incheiat cu ...
Ce este ciudat restu de vecini de la etajul la care stau eu (etaj 1) nu se plang niciodata, in special vecina de jos.
asta seamana a reaintentie din partea respectivilor