avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate mori cu dreptatea
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

mori cu dreptatea

Oare in tara asta se traieste numai cu abuzuri, minciuni, falsuri, nemernicii? Nu mai exista lege, dreptate ,? Sa fi ajuns coruptia la rang de lege? Din cate am vazut pe forum si in viata de zi cu zi nu maai poti trai in tara ta? Sau va veni timpul dreptatii proprii,sau legea va fi respectata.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:23, 13 Mai 2010
Gabi Azoitei a scris:

Stiu ca pe langa probe mai exista si logica, precedent, bun simt si nu exista aparare gresita din nestiinta. Exista impulsul de a gandi ca daca nu ai avocat inseamna ca nu stii sa te aperi, ca nu poti face fata cheltuielilor datorita duratei unui proces, invocarea prea des a unor vicii de procedura si termene amanate prea usor datorita permisivitatii legislatiei. Drepturile omului sunt invocate mai ales celor ce incalca legea. Cei ce cauta dreptatea in justitie desi au acte, probe, marori pierd procesele din lipsa de bani, datorita deselor amanari.


Din pacate, sub pretextul ca greseala e omenesca, foarte des conteaza şi primeaza doar atentiile oferite cel care e interesat sa iasa "basma curata"... Majoritatea celor nevinovati, nu cunosc legislatia in domeniu si chiar daca apeleaza la un avocat au sanse mari sa piarda daca nu au suficiente dovezi concrete şi nu se pun pe citit şi verificat inclusiv avocatul.
Da, si eu consider ca avocatul trebuie sa cam bata cu cizma in podeaua instantei...
Cam asa se pare ca se prezinta treaba...

avocat Claudiu Lascoschi
Toata lumea de pana acum are dreptate!
Dar oare v-ati intrebat daca nu cumva nedreptatea si-o creaza oamenii si singuri
din nestiinta sau ignoranta!
Multi cred ca se pot descurca ei singuri in instanta si formuleaza tot felul de cereri
informe, care le sunt respinse - asta nu e injustitie si nici coruptie.
Posibil sa existe si coruptie in justitie, dar daca am respecta toti regulile, daca toti ar sesiza organele judiciare despre nereguli constatate, daca oamenii ar apela la avocat cand ajung in justitie asa cum apelaza la emdic cand sunt bolnavi, poate ca...................
Toate problemele ridicate sunt reale,dar de cele mai multe ori direct sau indirect, vina ne apartine si tragem ponoasele pentru ce am hotarat chiar noi mai inainte(-puterea cu care au fost investite persoane incompetente sau corupte).
Pe de alta parte lipsa de informare si incultura joaca un rol important in toate aceste intamplari nefericite.
Manipularea practicata tot mai des are si ea rolul ei.
Lipsa de reactie ,acel imobilism despre care se vorbeste numai in discutii savante, de ochii lumii,prin mass media ,cum bine arata domnul avocat Coman,este datorata saturatiei celui mintit si dezinformat, celui care nu mai are incredere in auoritati,pana la urma "disolutiei puterilor in stat".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, cum pot sa evacuez din locuință părinților mei,pe ... 0773842139 0773842139 Bună ziua, cum pot sa evacuez din locuință părinților mei,pe concubinul meu cu care locuiesc aici de 6 ani, deoarece nu vrea sa o facă de buna voie. (vezi toată discuția)
Pareri despre cedo aaee aaee [b]Nu vi se pare ca in ultima vreme daunele platite victimelor sunt cam mici iar timpul de 5-6 ani in care se rezolva cauzele e cam lung, ar trebui sa se ia ... (vezi toată discuția)
Inregistrari audio impact impact Buna seara , Pot fi luate ca probe intr-un proces care urmeaza a fi deschis ( mai exact urmeaza plangere impotriva rezolutiei primului procuror ) ... (vezi toată discuția)