avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... caldura la pausal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

caldura la pausal

Buna ziua! Am urmatoarea problema: in iarna trecuta (2008-2009) nu am avut contract de cititre a repartitoarelor pe scara, iar plata s-a facut la pausal. Pe scara sunt 8 apartamente, din care doar 5 au avut persoane trecute la intretinere. Valoarea totala a caldurii a fost impartita la aceste 5 apartamente. Subliniez ca celelalte 3 apartamente nu au caloriferele debransate. Nu cumva pentru ca plata a fost la pausal trebuia sa se imparta valoarea caldurii la toate cele 8 apartamente??? Si daca raspunsul este afirmativ, se mai poate reclama acum? Nu neaparat ca sa ne primim banii inapoi, probabil ca nu mai e posibil, dar cei care au gresit pot primi macar o amenda? Unde sa reclam? La primarie, protectia consumatorului, politie?
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 20:21, 16 Februarie 2010
se pare ca nici macar treaba lui nu si-o face presedintele. in atitea luni nu avea cum sa gaseasca un administrator sau firma de contabilitate care sa faca aceste calcule, lui convenindu-i ca isi ia banii si de acolo fara sa poata fi tras la raspundere ca administrator (cred). exista numeroase firme de administrare care abia asteapta noi clienti.
nu am inteles de ce nu mai face calculele pentru repartitoare firma care le-a montat, aceasta avind soft dedicat acestei misiuni si cu care a fost facut un contract atunci cind au fost montate
Eu am inteles ca este vorba de plata caldurii la pausal pe vremea cand nu aveau montate repartitoare
situatia este putin neclara, in sensul ca au trecut citeva luni de caldura si in actuala iarna si nu stim daca situatia s-a perpetuat sau nu ;)
Firma care a montat repartitoarele si-a incetat activitatea in toamna lui 2008. Acum avem contract cu o alta firma.
si se face corect calculul ? daca nu, ea este direct raspunzatoare de situatie, sau cel care a dat dispozitia din cadrul asociatiei (in situatia in care s-a dispus de catre presedinte/comitet executiv ca acele apartamente sa nu fie supuse platii pt caldura

Alte discuții în legătură

Plata /debransare calorifer ContSters226650 ContSters226650 Revin cu o intrebare si multumiri anticipate. [b]Situatia[/b][u]: nota plata intretinere extrem de ridicata. Dupa o munca de detectiv am localizat problema ... (vezi toată discuția)
Hotarare ag cu aplicare retroactiva - legala? dolosiv dolosiv In 2006 am debransat total apartamentul, fiind nelocuit cativa ani. Apoi am montat repartitoare, ca toti vecinii. La sfarsit de decembrie 2010 s-a luat ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura Raluca1Alexe Raluca1Alexe Va rog frumos sa ma ajutati. Avem repartitoare in apartament, de ceva timp asociatia a reziliat contractul cu firma de repartitoare. Acum au inceput sa se ... (vezi toată discuția)