Buna ziua! Am urmatoarea problema: in iarna trecuta (2008-2009) nu am avut contract de cititre a repartitoarelor pe scara, iar plata s-a facut la pausal. Pe scara sunt 8 apartamente, din care doar 5 au avut persoane trecute la intretinere. Valoarea totala a caldurii a fost impartita la aceste 5 apartamente. Subliniez ca celelalte 3 apartamente nu au caloriferele debransate. Nu cumva pentru ca plata a fost la pausal trebuia sa se imparta valoarea caldurii la toate cele 8 apartamente??? Si daca raspunsul este afirmativ, se mai poate reclama acum? Nu neaparat ca sa ne primim banii inapoi, probabil ca nu mai e posibil, dar cei care au gresit pot primi macar o amenda? Unde sa reclam? La primarie, protectia consumatorului, politie?
se pare ca nici macar treaba lui nu si-o face presedintele. in atitea luni nu avea cum sa gaseasca un administrator sau firma de contabilitate care sa faca aceste calcule, lui convenindu-i ca isi ia banii si de acolo fara sa poata fi tras la raspundere ca administrator (cred). exista numeroase firme de administrare care abia asteapta noi clienti.
nu am inteles de ce nu mai face calculele pentru repartitoare firma care le-a montat, aceasta avind soft dedicat acestei misiuni si cu care a fost facut un contract atunci cind au fost montate
si se face corect calculul ? daca nu, ea este direct raspunzatoare de situatie, sau cel care a dat dispozitia din cadrul asociatiei (in situatia in care s-a dispus de catre presedinte/comitet executiv ca acele apartamente sa nu fie supuse platii pt caldura