avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost fortata sa imi dau demisia, ce ma sfatuiti sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost fortata sa imi dau demisia, ce ma sfatuiti sa fac?

Pe data de 15.02.2010 firma Kaufland am fost fortata sa imi dau demisia.Nu mi s-a dat posibilitatea sa ma disculp orice ziceam faceau in asa fel de era tot impotriva mea,rastalmaceau cuvintele ca tot eu sa pic cea vinovata.Nu credeam ca se poate face asa de repede un rau.In fiecare zi am lucrat peste progam si din libere veneam sa imi fac comenzile(am fost sef raion frische),dovada camerele de luat vederi care sunt montate in magazin.Cum ma puteti sfatui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 16 Martie 2012
Angajatorul merge pe ideea ca daca le fortez pe angajate sa isi depuna demisia, nu le mai acorda drepturile salariale , preaviz si plata concediului de odihna.
Este o idee proasta ... intrucat exista solutii legale in rezolvarea acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Roxana2017 Roxana2017 Bună ziua , Va rog sa mi spuneți cum ar trebui sa procedez în cazul în care am fost data afara iar demisia mea a fost semnata de către angajator ? (vezi toată discuția)
Cerere de lichidare din partea sefului AndreasBenea AndreasBenea Bună ziua! În urmă cu două zile, după terminarea programului, patronul meu m-a luat deoparte, mulțumindu-mi, chipurile, pentru serviciile prestate de ... (vezi toată discuția)
Preaviz demisie gay@ gay@ Buna ziua As dori sa plec de la firma in care lucrez , prin depunerea demisiei. Si as vrea sa nu respect partea din contract care spune ca trebuie sa stau ... (vezi toată discuția)