avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... drepturile militarilor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

drepturile militarilor

fiind subofiter,pot deveni agent la o firma de asigurari?multumesc celor care ma pot ajuta cu un raspuns cocret!
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 21:54, 9 Martie 2010
V-am mai spus ca statutul cadrelor militare , precum si regulamentele nu va dau voie sa practicati o alta activitate in afara celei militare. Pentru linistea dv. faceti un raport la cdt. U.M. unde lucrati si consultati-va si juristul garnizoanei.Daca pe raport cdt. va da aprobarea, atunci isi asuma toata raspunderea.
Adrian.Tudor a scris:

Din cate cunosc, meseria de cadru militar activ este incompatibila cu activitatea de agent de asigurari, care implica multa munca de teren, legatura permanenta cu clientii etc. ori nu vad posibil acest lucru stiind ca un cadru militar este in activitate 24h din24.

Domnule Adrian Tudor, asta ati spus.:)
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
ContSters76710, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi taximetrist daca sunt cadru militar? luky0821 luky0821 As dori sa stiu daca in calitate de cadru militar(M.Ap.N.) pot din punct de vedere legal sa practic activitatea de taximetrie in afara orelor de program. Va ... (vezi toată discuția)
Pensie militara Eugen63 Eugen63 Ma aflu in urmatoarea situatie:dupa absolvirea scolii militare am lucrat ca maistru militar,pana in 1997 cand am demisionat .La acea data aveam deja 20 de ani ... (vezi toată discuția)
Se acorda ajutoarele lunare prevazute de legea nr. 284/2010 cadrelor militare, politistilor si functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciare care au iesit la pensie? rahova rahova In noua lege a salarizarii la Anexa nr.IV/2 scrie: DREPTURI SPECIFICE ACTIVITÃŢII DESFêURATE ÎN INSTITUŢIILE PUBLICE DE APÃRARE NAŢIONALÃ, ORDINE ... (vezi toată discuția)