am cedat dreptul de folosinta a unei parti din curtea mostenita anterior,fara a specifica vreo perioada; pe acel lot a fost ridicata o constructie;
intrebarea mea este daca acel act poate fi anulat sau i se poate aduce modificari
multumesc!
Poate fi invocata accesiunea imobiliara artificiala , de catre constructor, dobandind in acest mod dreptul de proprietate.
O alta solutie, mai putin economica si adoptata de catre instantele de judecata e aceea a demolarii constructiei.(discutam de un constructor de rea credinta , care a stiu ca nu-i apartine terenul , insa a edificat o constructie , asa incat se impune si perceperea de daune interese pentru prejudiciul cauzat )
buna dimineata!
sa inteleg ca poate intra in proprietatea beneficiarului si terenul de sub constructie si eu nu mai pot face nimic?
adica pierd terenul?
Donatie
georgetagabor
in urma donatiei cine va fi proprietarul terenului? Ce drept au parintii mei daca vor avea uzufruct viager ? In urma aparitiei unor probleme intre mine si ... (vezi toată discuția)
Act donatie
maya28
buna ziua.
parinti mei mi-au donat un teren, printr-un act de donatie la notar, unde s-a specificat ca imi doneaza definitiv si irevocabil bunul ... (vezi toată discuția)