avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decizie de imputare - lipsa inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decizie de imputare - lipsa inventar

Trebuie sa fac o decizie de imputare pt. o lipsa la inventar si nu stiu daca mai este valabil termenul de 60 zile intre procesul verbal constatator al lipsei si decizia de imputare?
Cel mai recent răspuns: Arisandy , utilizator 01:03, 14 Februarie 2012
Am luat o amenda penala pentru o gestiune cu probleme...iar acum avocata institutiei vrea sa-mi faca decizie de imputare, astfel incat sa fiu nevoita sa completez lipsa din gestiune - pentru care nu sunt eu responsabila, fapt dovedit prin neinceperea urmaririi penale. Va trebui sa ma dea in judecata, pe mine si pe altii in aceeasi situatie cu mine, ca sa-si recupereze prejudiciul? Mi s-a aprobat predarea gestiunii, dar nu am stiut sa cer si recuperarea garantiei ( un salariu ), pe care am inteles ca oricum nu mi-l pot obtine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retineri - decizie de imputare ? sau nu se mai face ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va rog din tot sufletul sa ma lamuriti si sa imi spuneti cum ar trebui sa se procedeze corect ? in cazul urmator: In urma ... (vezi toată discuția)
Lipsa la inventar imputata gestionarului Mara Gabriel Mara Gabriel Prin Decizie de imputare emisa de catre conducerea bibliotecii pe baza documentelor specifice prezentate acesteia de carte comisia de inventariere (declaratia ... (vezi toată discuția)
Raspunderi materiale ContSters270648 ContSters270648 Poate atrage raspunderea materiala o nota explicativa prin care se recunoaste ca paguba constatata in gestiunea mea,exista si pe timpul cat gestionar era alta ... (vezi toată discuția)