avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidare?!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidare?!

Buna ziua! Este vorba despre un agent comercial al unei societati X care vindea produsele soc Y.A fost depistat recent ca si- a insusit banii din incasari. Cine treb sa depuna plangerea, soc X pe care figureaza ca si angajat, sau soc Y ale carei produse le vindea? Poate fi acuzat de delapidare? Plangerea se depune la politie? Ma poate ajuta cineva...va rog mult..nu am pe cine sa intreb!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:02, 19 Februarie 2010
Va multumesc mult de tot! :love2:
O sa-i arat speta respectiva avocatului ei. Sper din tot sufletul ca-i va fi de folos.
Ar trebui sa va angajati un avocat care sa se descurce fara sfaturile dvs.
Avocatul trebuie sa se ocupe de asa ceva si nu...clientul sau rudele acestuia.
Sau si avocatul este ruda?
Pe internet nu puteti gasi lucrari de mare valoare pentru anumite aspecte deoarece nu se arata la toata lumea.Ceea ce vreti dvs. necesita abilitatea avocatului ceea ce va costa multi bani...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!pot fi acuzat de delapidare? gabilaur gabilaur Am vazut ca in acest forum s-au dat raspunsuri pertinente oamenilor care au intrat in diverse probleme si incerc si eu sa va expun problema mea. In anul 2000 ... (vezi toată discuția)
Probe ContSters126274 ContSters126274 Am lucrat acum un an la o firma si m-au dat in judecata pentru delapidare. Ce se intelege prin proba, cu care trebuie sa vin in apararea ea? Daca nu am, cum ... (vezi toată discuția)
Cine este vinovat? bitu bitu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Sunt acuzat de delapidare,mentionez ca nu am avut niciodata fisa postului de casier sau gestionar si ... (vezi toată discuția)