avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde trebuie sa fac plangere impotriva unei persoane ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde trebuie sa fac plangere impotriva unei persoane care ma suna anonim si ma hartuieste?

Buna ziua! Inteleg ca trebuie sa fac aceasta plangere la politie... pot sa o fac oriunde sau doar in sectorul meu sau la o sectie speciala? Am vreo sansa cu adevarat sa se rezolve ceva si individul sa fie pedepsit sau mi-as pierde vremea degeaba?
Multumesc
Anca
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:19, 19 Februarie 2010
Conform art 91-1 Cod procedura penala autorizarea inregistrarilor pot fi facute la cererea motivata a persoanei vatamate privind comunicarile care ii sunt adresate,cu autorizarea procurorului anume desemnat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulte repetate si calomnii Robert68 Robert68 Va rog sa-mi spuneti daca pot deschide un proces penal pentru insulte repetate. De cateva luni sunt sunat la telefon si insultat, respectivul crezand ca poate ... (vezi toată discuția)
Despre martori. ContSters75393 ContSters75393 Daca o persoana este parte vatamata intr-un dosar depune plingere impotriva altei persoane si nu nominalizeaza decat 3 martori si se fac toate demersurile de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune 9999 9999 eu sunt plecata in strainatate si iam dat unei persoane bani si personal dar iam trimis si cand era in tara ptr.ca a promis ca imi va face casa de acesti bani ... (vezi toată discuția)