avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

Buna ziua Va rog sa imi raspundeti clar adica sa inteleg si eu.Pe data de 31 ian am terminat cu ccc facuse doi ani ,din 1 februarie am concediu medical ,din raspunsurile primite am inteles ca e legal si se plateste iar in fabrica am fost de doua ori si nu mi s-a spus nimic iar acum ma anunta ca nu mi se plateste .VA ROG SA IMI SPUNETI CUM STA SITUATIA.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:38, 22 Februarie 2010
Conform legii , certificatul medical se poate depune pana la data de 5 a lunii urmatoare. Obligatia dvs. era de a anunta unitatea dupa primirea certificatului medical.
am depus cererea de incetare a suspendarii contractului individual de munca (CIM) inca din28ian
dar am anuntat ca am concediu medical
dar am intrebat clar de la inceput'".Pe data de 31 ian am terminat cu ccc facuse doi ani ,din 1 februarie am concediu medical " deci am depus ci cererea de incetare a suspendarii contractului individual de munca (CIM am anuntat ca am concediu medical este totul ok pt mine trebuie sa il plateasca?Multumesc
1. Chiar daca ati intarziat cu predarea certificatului medical asta nu e un motiv sa nu il plateasca. Il plateste luna urmatoare.
2. Faceti sesizare la Casa de Sanatate, cum zice legea si cum v-am spus mai sus.

Alte discuții în legătură

Acordarea indemnizatiei de crestere copil popa1979 popa1979 Am contract de munca cu perioada determinata pana la 30 iunie 2014.Din ianuarie 2014 am intrat in medical de risc maternal.Pe 21 mai 2014 am nascut iar cele 42 ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa-mi plateasca concediul prenatal MihaelaTop MihaelaTop Concediu de maternitate Sunt profesor suplinitor cu contract de munca pana la 31 august.Doresc sa intru in concediu prenatal in luna iulie,voi naste pe 25 ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si ccc ionam_2002 ionam_2002 Buna ziua, Pe data de 14 aprilie 2012, primul copil implineste varsta de 2ani si se termina si concediul de crestere copil. In prezent sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)