avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme revenire CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme revenire CIC

Buna ziua,

Avem o angajata in CIC al carei copil a facut 2 ani in luna decembrie 2009 dar care nu mai dorea sa revina la munca. Problema este ca nu am facut nici un document nimic :( si deja au trecut aproape 3 luni. Se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:59, 22 Februarie 2010
1. Va inregistreza decizia la ITM (chiar daca are efect retroactiv) dar sa o duceti intermen de 5 zile de la data emiterii ei.
2. In rest, este foarte bine cum procedati, daca asa v-ati inteles cu salariata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil elenaelena elenaelena Buna ziua! Daca un salariat nu se intoarce la serviciu dupa cei doi ani se face incetarea suspendarii si apoi concediere. Cum se face incetarea ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la lucru dupa concediu crestere copil freenicos freenicos Am o salariata careia i-a expirat concediul ptr crestere copil in iulie...nici n-o cunosc personal...nu am nr telefon...Intrebarea e ce fac cu contractul ei de ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara aijin aijin Buna dimineat. Am o noua problema. Ieri am emis decizie de comisie de disciplina si decizie de suspendare CIM pe perioada cercetarii disciplinare. Astazi ... (vezi toată discuția)