D3zamagita a scris:
In motivarea contestatiei vreau sa arata ca dispozitia atacata este lovita de nulitate absoluta intrucat au fost incalcate dispozitiile . art. 81. din Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe anii 2007-2010 unde sunt prevazute anumite criterii in cazul concedierilor colective si anume:
c) masura sa afecteze numai in ultimul rand pe femeile care au in ingrijire copii, barbatii vaduvi sau divortati care au in ingrijire copii, pe intretinatorii unici de familie, precum si pe salariatii, barbati sau femei, care mai au cel mult 3 ani pana la pensionare la cererea lor.
1. E foarte adevarat ce ati citat din CCCUNN dar nu ati tinut cont de ce am spus eu, mai sus si anume:
Daca in unitate sunt mai multe posturi ca ale dvs. si dvs. ati fost concediata iar ceilalti au ramas in unitate abia atunci se poate aplica acest articol dar nu este obligatoriu nici atunci, conform art.81 (4) din acelasi CCMUNN:
Art.81 (4) In ipoteza in care doua sau mai multe persoane salariate sunt in aceeasi situatie, disponibilizarea se va face cu consultarea sindicatelor.
2. Daca postul dvs. era unic, nu se mai aplica art.81(2), lit.c), invocat de dvs.
3. Nu cred ca unitatea este in reorganizare judiciara (userul nu stie ce este aceasta). In acest caz ii concedia pe toti.