avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru alcool la volan. Ce pot face?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru alcool la volan. Ce pot face?

As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2009
Pinduur, utilizator
edy cam cat te-a costat toata ''consumatia''?adik ma refer cu tot cu cheltuieli de judecata si etc.
daca vrei sa termini repede... soliciti asta avocatei.. si ar trebui sa se rezolve

nu m`a costat foarte mult... 200 de lei au fost cheltuielile de judecata.. si cam asta a fost tot... ce au mai costat drumurile mele si al prietenilor... plus alte maruntisuri
Pt mariusica
am fost prins de pasti in 2010,si am fost chemat in septembrie la proces,am av avocat ales am dat vreo 6 mil+1 mil jum cheltuieli de judecata!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
pib9746, utilizator
Cineva de sus de acolo a avut grija de mine....am scapat!!! mi s-a dat NUP, Doamne iti multumesc ca am scapat, ca asa ceva nu mai fac in 3 vieti...!!!! au fost cele mai negre luni din viata mea, nu puteam inchide un ochi noaptea, ma gandeam mereu la ce prostie am facut, insa totusi se pare ca unii oameni chiar inteleg ca exista o a doua sansa si le multumesc tuturor celor implicati cu aceasta ocazie, incepand de la voi dragi colegi de aici de pe forum care mi-ati impartasit din experienta voastra pana la procurorul care s-a ocupat de dosarul meu! va multumesc inca odata si sa auzim numai de bine ! Doamne Ajuta!:)
nu ai ce face , judecatorul trebuie sa aplice legea dar nu vei face puscarie ci iti da cu suspendare,eu anul trecut am avut 2 si 10 la mie si am primit 7 luni cu suspendare, asa ca dupa proces mai astepti un an si apoi poti sa dai iarasi de permis.acum pot sa dau si eu dupa 1 an. bafta

Alte discuții în legătură

Va rog daca puteti sa ma ajutati.. silvia_25 silvia_25 Buna ziua si la multi ani..am o problema..am un prieten..care in sperioada Craciunului s-a urcat la volan..baut..si l-au oprit politistii..a mers cu ei la ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis in stare de ebrietate! perspikce perspikce Buna ziua ,am cateva intrebari..legate de problema mea ..Am condus beat acum 2 seri si am fost tras pe dreapta.. in masina mai erau 2 persoane...1 era si ea ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere 0prisH 0prisH Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)